Veelgestelde vragen

Klik op de vragen om de antwoorden te lezen.

Hoe kan ik de waarde van mijn giftbox overzetten naar één van de cadeaukaarten uit mijn giftbox?

Op de pagina ‘Verzilveren’ voer je de code van je giftbox en de bijbehorende pincode in die je in je giftbox aantreft. Als je klikt op "toon waarde", kun je zien wat de waarde is van je box.

Je kunt deze waarde heel eenvoudig overhevelen naar één van de cadeaukaarten in je box: je neemt de cadeaukaart van je keuze uit je giftbox. Op de achterzijde van de cadeaukaart tref je het kaartnummer aan. Dit kaartnummer voer je in en vervolgens klik je op ‘bevestigen’ om de cadeaukaart van je keuze te activeren en je cadeaukaart is klaar om te besteden bij een of meerdere  winkels of webwinkels die bij deze cadeaukaart zijn aangesloten.

Hoe weet ik wat de waarde is van mijn Ultimate Giftbox?

Op de pagina ‘Verzilveren’ voer je de code van je giftbox en de bijbehorende pincode in die je in je giftbox aantreft. Als je klikt op "toon waarde", kun je zien wat de waarde is van je box en tot welke datum je deze waarde over kunt zetten naar een van de cadeaukaarten in je giftbox.

Hoe lang is mijn Ultimate Giftbox geldig?

Je kunt de waarde van je giftbox tot 1 jaar na activatiedatum overzetten op een van de cadeaukaarten uit je giftbox.

Let op: Jouw giftbox is door de gever geactiveerd met waarde. Om te controleren wat de waarde van je giftbox is en tot welke datum je de waarde kunt overzetten op een van de cadeaukaarten in je giftbox, ga je naar de pagina ‘verzilveren’ op deze website.

Na het invoeren van je giftboxnummer en de bijbehorende  pincode zie je direct het saldo en de exacte vervaldatum van je giftbox.

Uit hoeveel cadeaukaarten bestaat The Ultimate Giftbox?

Er zijn 2 edities van The Ultimate Giftbox.

Eén editie bestaat uit 4 cadeaukaarten; Webshop Giftcard, Sport&Fit Cadeau, Diner Cadeau en de ICI Paris XL cadeaukaart.

De nieuwste editie bestaat uit 5 cadeaukaarten. Dit betreffen de hierboven genoemden cadeaukaarten met als aanvulling; FeelGoodCadeau.  

Kan ik de waarde van the Ultimate Giftbox ook verdelen over één of meerdere cadeaukaarten in de box?

Dit is niet mogelijk. De waarde die op je box staat kun je overzetten naar één van de cadeaukaarten in je giftbox. Het is wel mogelijk om de overige cadeaukaarten in de box zelf, tegen betaling, te laden met tegoed zodat je deze weer cadeau kunt geven aan iemand anders. Zie ‘Wat kan ik nog doen met de overige cadeaukaarten in de box?’  

Wat kan ik nog doen met de overige cadeaukaarten in de box?  

De overige cadeaukaarten in de box kun je op elk moment zelf laden met tegoed om weer cadeau te kunnen doen aan iemand anders.

Indien je een cadeaukaart wilt laden met tegoed, neem dan de gewenste cadeaukaart uit je giftbox. Vul vervolgens het kaartnummer in op de pagina ‘Overige Cadeaukaarten Laden’. Het 19-cijferige kaartnummer staat vermeld op de achterzijde van de cadeaukaart.

Vervolgens geef je aan met welke waarde je de cadeaukaart wilt laden en vul je naam en emailadres in. Klik dan op ‘Bevestigen’. Je komt dan op de betaalpagina waar je met Ideal de betaling kunt voldoen. Na een succesvolle betaling ontvang je een bevestigingsmail waarin staat dat de gekozen cadeaukaart succesvol is geactiveerd met de bestelde waarde.

Kan ik de waarde op de gekozen cadeaukaart zelf verhogen?

Het is niet mogelijk om de kaartwaarde zelf te verhogen, maar als je bij een van de aangesloten winkels iets wilt kopen met een hogere waarde dan het tegoed op je cadeaukaart, dan is dit uiteraard mogelijk. Je kunt bij de aangesloten winkel waar je de cadeaukaart wilt besteden gewoon bijbetalen (contant of via de pin).

Wil je met de gekozen cadeaukaart iets aanschaffen bij een aangesloten webwinkel, dan kun je betalen met het tegoed dat op je cadeaukaart staat en het meerbedrag bijbetalen via Ideal of een andere betaalmethode die webshop in kwestie aanbiedt.

Kan ik bijbetalen als ik een product koop of ben ik gebonden aan het bedrag op de cadeaukaart?

Wil je iets aanschaffen met een hogere waarde dan het tegoed op je cadeaukaart, dan kan dit.

Je kunt bij de aangesloten winkel waar je de cadeaukaart wilt besteden gewoon het restantbedrag bijbetalen (contant of via de pin).

Wil je met de gekozen cadeaukaart iets aanschaffen bij een aangesloten webwinkel, dan kun je betalen met het tegoed dat op je cadeaukaart staat en het meerbedrag bijbetalen via Ideal of een andere betaalmethode die webshop in kwestie aanbiedt.

Moet ik de waarde op de cadeaukaart in 1 keer uitgeven?

Nee, dit hoeft niet. Kies je een product met een lagere waarde dan het tegoed op je cadeaukaart, dan blijft het tegoed gewoon op je cadeaukaart staan voor een volgende aankoop. Een volgende aankoop mag je doen bij hetzelfde bedrijf waar je de eerste aankoop hebt gedaan, maar je mag de cadeaukaart uiteraard ook bij een ander bedrijf besteden die bij de betreffende cadeaukaart is aangesloten.

 

Tot welke datum is de gekozen cadeaukaart geldig ?

Vanaf de datum dat je de waarde van je giftbox hebt overgezet naar de cadeaukaart van je keuze, is de gekozen cadeaukaart nog 1 jaar lang geldig.

Controleer op de pagina ‘saldo checker’ op deze website wat de exacte vervaldatum is van je cadeaukaart.

Hoe weet ik waar ik de cadeaukaarten kan besteden?

In de menubalk, bij  ‘Cadeaukaarten’, tref je van elke cadeaukaart een omschrijving  aan met daarbij een link naar de website van de betreffende cadeaukaart. Op de website van de betreffende cadeaukaart kun je zien op welke locaties of bij welke webshops de cadeaukaart besteed kan worden.

Voer hier je boxnummer en de bijbehorende pincode in.

Boxnummer bestaat uitsluitend uit cijfers Boxnummer bestaat uit precies 19 cijfers Boxnummer bestaat uit precies 19 cijfers
Gebruik uitsluitend uit cijfers Gebruik minstens 4 cijfers Gebruik maximaal 6 cijfers

Er lijkt een technisch probleem te zijn met uw giftboxnummer.
Wij vragen u vriendelijk om contact op te nemen met de klantenservice van DNP Groep via telefoonnummer 0416-750220.

U heeft deze giftbox kunnen verzilveren tot een jaar na activatiedatum. Helaas is deze verzilveringstermijn verstreken op {{ remote_code.exp_date_nl }}.

De PIN code is niet correct.

Deze codes zijn niet geldig..

{{ remote_code.error_message }}

De waarde van je giftbox is €  {{ remote_code.value_euro | number }},{{ remote_code.value_cent }}. Dit bedrag kun je tot {{ remote_code.exp_date_nl }} overzetten naar de cadeaukaart van je keuze.

Voer nu het 19 of 13-cijferige nummer van de door jou gekozen cadeaukaart in. Dit nummer staat op de achterzijde van de cadeaukaart van je keuze vermeld.

Kies een van de cadeaukaarten uit je Ultimate Giftbox en voer het bedrag in dat je op de cadeaukaart wilt zetten. Elk bedrag vanaf € 5,- tot € 150,- is mogelijk.

Kies een lege Ultimate Giftbox / cadeaukaart en voer het bedrag in dat u op de box / cadeaukaart wilt laden. Elk bedrag vanaf € 7,50 tot € 150,- is mogelijk.

Kaartnummer bestaat uitsluitend uit cijfers Kaartnummer bestaat uit minimaal 13 cijfers Kaartnummer bestaat uit maximaal 19 cijfers
bedrag moet minimaal {{ min_amount | number:2 }}" euro zijn bedrag mag maximaal 150.- euro zijn
Deze kaart is nog niet opgeladen. Huidige waarde van deze kaart {{ remote_order.Balance / 100 | number:2 }} EURO Geldig tot {{ remote_order.ExpiryDate | date:"dd - MM - yyyy" }} {{ remote_order.error_message }} {{ remote_order.error_message2 }}